کد خبر: ۳۲۳۲۵۹
تاریخ انتشار : ۰۸ آذر ۱۴۰۴ - ۲۰:۵۶

روسیه تغییر تابعیت کشتی‌گیرانش را ممنوع کرد

فدراسیون کشتی روسیه با تصویب قانونی جدید، تغییر «بی‌دلیل» تابعیت ورزشکارانش را بدون شرایط فوق‌العاده ممنوع اعلام کرد.
فدراسیون کشتی روسیه تغییر «بی‌دلیل» تابعیت ورزشکارانش را بدون شرایط فوق‌العاده ممنوع اعلام کرده است. این تصمیم در جلسه کمیته اجرائی این فدراسیون گرفته و توسط رئیس آن میخائیل مامیاشویلی اعلام شد.مامیاشویلی گفت: کمیته اجرائی تعدادی از مسائل اساسی، عمدتاً مربوط به قوانین سختگیرانه علیه دوپینگ و تغییر تابعیت را مورد بحث قرار داد. ما اقدامات اساسی، از جمله تغییر بی‌دلیل تابعیت را انجام داده‌ایم.او افزود که تغییر تابعیت بی‌دلیل کشتی‌گیران روسیه که برای کشورهای دیگر رقابت می‌کنند، در آینده منتفی خواهد بود.
مامیاشویلی افزود: مقام‌های ایالتی و منطقه‌ای پول زیادی را برای رشد ورزشکاران سرمایه‌گذاری کرده و سعی می‌کنند محیط رقابتی مناسبی را برای رشد آنها فراهم کنند. ورزشکاران باید درک کنند که بخشی از یک کشور بزرگ‌ هستند و گاهی فداکاری هر یک از ما نه‌تنها در حرف که در عمل نیز لازم است. در این راستا آماده‌ایم تا اقدامات بی‌سابقه‌ای را انجام دهیم. روسیه کشتی‌گیران زیادی دارد که برای کشورهای دیگر رقابت می‌کنند و در آخرین مسابقات قهرمانی جهان در زاگرب در ماه سپتامبر نیز شش ورزشکارش با پرچم دیگر کشورها روی سکو رفتند.
بارزترین نمونه در حال حاضر بحرین است که تیم ملی کشتی‌اش کاملاً از روس‌های تبعه- احمد تاج‌الدینوف، علی‌بیگ علی‌بگوف، قیدر سایپودینوف، ماگومد شریپوف، ماگومد رسول آسلویف و شامیل شریپوف- تشکیل شده است. منامه، پایتخت بحرین، سپتامبر آینده میزبان مسابقات کشتی قهرمانی جهان خواهد بود.